2011/12/21

Lite om livet, igen

Jag sitter hemma och jobbar i dag. Vi har så mycket att göra innan jul och även om jag varken kokar knäck eller köper julgran just nu så känns det i alla fall bättre att liksom vara i närheten av sysslorna än flera hundra meter bort. Kontrollfreaket i mig gillar det.

Det är så härligt nu, de här dagarna precis innan jul och nyår. Förväntan blandas med skön nostalgi över att året snart är slut, lite sorg över att allt går så snabbt och en tacksamhet för det liv vi lever. Vi har det verkligen så fantastisk fint här i Berlin.

Jag bor i världens bästa stad, med världens finaste familj och har ett jobb som jag älskar.

Nästa år kommer mycket att förändras. Mannen min byter snart arbetsplats, vi ska flytta till en större lägenhet (också i Friedrichshain dock) och så, störst av allt – vi väntar ett barn till. I maj.

Massor att se fram emot med andra ord.
Lycklig.

7 kommentarer:

 1. Grattis! Jag följer din blogg sedan länge, men kommenterar aldrig. Jag vill tillbaka till Berlin, och även om det inte är möjligt de närmaste åren så gör din blogg att jag håller hoppet uppe.

  SvaraRadera
 2. Tack Hanna! Vad roligt att höra att du följer bloggen och att jag kan hålla drömmen om Berlin vid liv! Jag är verkligen så innerligt glad över att vi flyttade hit.

  SvaraRadera
 3. Nej vad roligt! STORT STORT GRATTIS och God Jul!!

  SvaraRadera
 4. Stort grattis till bebisen. Älskar din blogg (och Berlin).

  SvaraRadera
 5. Grattis, vad roligt för er! Tycker också väldigt mycket om din blogg och din skildring av livet här i Berlin, måhända från ett annat perspektiv än mitt eget.

  SvaraRadera

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se