2009/02/25

Oförutsägbart underbart

Jag vet att jag ofta tjatar om att Berlin har så bra second hand och vintageaffärer. Ni får säga till om det blir för mycket. Men nu har jag faktiskt ytterligare en anledning till varför det är så roligt att shoppa gamla grejer här: Det är så oförutsägbart och du är garanterad att hitta helt galna outfits!

Kolla bara in de här skorna min kompis ramlade över längst in i ett hörn i affären Stiefelkombinat på Eberswalder strasse 22 (min absoluta favoritaffär).
De är av plast, de är rosa, de går upp till låren och - de är i herrstorlek! Den kombon stöter man inte på varje dag.
Love it.


3 kommentarer:

  1. Stövlarna ser lika fantastiska ut på bilden som i verkligheten =) Jag kan bara hålla med: Berlin är ljust även i vinterskrud, i vintage-shoppingen kan man hitta så mycket snygga stiletter, vackra klänningar och läckra stövlar - shop 'til you drop är ett slitet uttryck, men här stämmer det eftersom så mycket är så prisvärt! Dessutom är korven billig, frukostarna stora och ölen mer än god. Med en bra guidning blir Berlin så mycket bättre än jag någonsin vågat tro! Berlin für alle!

    SvaraRadera
  2. Hej,
    spännande blogg, läser och planerar egen flytt till Berlin. Jag såg att du skrev om "integrationskurse" på friedländer, alltså 4 veckor = 100 euro, hur anmäler man sig till en sådan? Bör det göras långt i förväg för att malas igenom den byråkratiska kvarnen?

    SvaraRadera

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se