2012/02/29

På vift

I dag har det varit research för hela slanten. Berlinresearch. Måste ju hålla mig uppdaterad!

Jag älskar att åka runt stan och upptäcka. Prata med folk, göra små intervjuer här och var. Jag är ofta ännu mer förälskad i Berlin när jag kommer hem, uppfylld av allt jag sett och så lycklig över att jag bor här. Blandningen av människor, av ställen. Så mycket nytt hela tiden. All lekfullhet.
Jag har sagt det förr, många gånger, men säger det igen:

Berlin är verkligen en helt fantastisk stad, på så många sätt.

Eftersom jag är i flyttartagen kunde jag inte låta bli att kika in i den fina butiken Harmony på Münzstrasse i Mitte. De har massor av fina, romantiska, inredningsdetaljer. Jag är lite svag för sånt. I lagoma doser.
3 kommentarer:

 1. Hej! Jag och min sambo har besökt Berlin några gånger och vi fullkomligt älskar staden. Din blogg gör ju knappast att man längtar mindre till nästa resa. Jag blev nyfiken på dina berlinguider som det står att man ska kunna ladda ner här till höger men det går inte tyvärr. Ha det bra och lycka till med allt nytt som är på gång.

  SvaraRadera
 2. Ah, bra att du sa till. De är skrivna för guidepal.com och ska gå att ladda ner därifrån. Måste dock kolla upp om de har ändrat något, kanske måste man bli någon slags medlem först eller så. Jag kollar!
  Kul att bloggen får dig att längta hit! Det värmer : )

  SvaraRadera
 3. Ah, hade visst länkat till guidepal.se och inte guidepal.com. Proffsigt...

  SvaraRadera

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se