2013/06/23

Min Geburtstag

Men! Jag har ju helt glömt bort att berätta om min födelsedag. Den blev helt fenomenal. Vi tar det från början.
Sång och nybakat till frukost, mycket kärleksfullt av R och barnen.

Efter att ha firat en stund med familjen begav jag mig ut i den stora staden. Alldeles, alldeles själv för första gången på mycket länge. Vilken härlig känsla! Cyklade först förbi den här killen.

Och sedan det här läskiga ögat i huset. Hu.

Till slut kom jag fram till mål nummer eins. Ett fult hus, men med många butiker inuti -  Potsdamer Arkaden. Där köpte jag nya skor, några armband, en kjol och en laxbagel. Allt till mig själv. 

Jag åt min bagel och la mig sedan ner i gräset utanför gallerian. De som har två små barn (eller ett, eller tio) kan nog förstå hur mycket jag njöt under den här stunden.

Sedan cyklade jag till Frau Tonis Parfum och luktade i glasflaskor en stund. Jag hittade ingen bulldoft tyvärr, men åh vad jag gillar det stället. Gå dit om ni inte varit!

Efter det kollade jag in kommersen vid Checkpoint Charlie. Mest för att jag cyklade förbi. Fascinerande med de där soldatstatisterna ändå. Tänk att bara stå där hela dagarna och bli fotad. Klick klick! Flummigt jobb.

Mera vila! Med en äppelöl på sandstrandsstället som ligger precis vid Checkpoint. Tror att det heter Charlies beachbar eller något sånt.

Och sedan susade jag hem igen för att möta upp Karin, som också hade födelsedag, Rickard och R på en drink. Och efter det blev det fondue på Feuer und Flamme med R. Alltså, chokladfonduen på slutet... Dör. 

4 kommentarer:

 1. Det ser ut som en finfin födelsedag. Jag är inte mycket för att handla och stora staden undviker jag gärna trots att jag bor här, men den parfymbutiken vill jag gärna besöka känner jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Det är verkligen är väldigt fin butik. Och bara naturliga grejer i parfymerna tydligen.

   Radera
 2. Det låter som en helt perfekt dag!

  SvaraRadera

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se