2013/10/28

Kph


Jag är här! Och det är orkan! Men det gör inget, jag sitter på ett himla trevligt kafé och jobbar undan så mycket jag bara kan innan Julia sladdar in i stan hon med. En vill ju hinna gå på byn också. Dricka øl och ha det sjov!

Ursäkta danskan. Kan inte låta bli.

2 kommentarer:

 1. Hej Johanna!
  Här kommer en kommentar som egentligen hör till ett äldre inlägg som jag minns och som handlar om att konstant ha en "bad hair-day". Inte så mycket om Köpenhamn alltså, men jag hoppas du har det finfint där.

  Jo. Jag har ju exakt samma problem som det du beskrev - tungt, klibbigt, glanslöst hår som efter bara några dagar hemma i Sverige förvandlas till värsta svallet (eller ja, kanske inte... men du fattar säkert vad jag menar). Äckligt kalkrikt vatten här i Köln = supertrist hår. Alltid. Jag är så grymt trött på det! Vilket leder till min fråga. Hittade du till slut en lösning på problemet?? Måste man skölja med vinäger? Det låter ju allt annat än lockande.

  Vore intressant att höra hur dina hårdagar är nuförtiden!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Linda! Mitt hår har faktiskt blivit bättre! Eller så är jag bara så jäkla stressad nu när jag har två ungar att jag inte hinner tänka så mycket på det längre... Men jo, faktiskt, jag tycker nog att det är lättare att få till nu. Kanske är det mina amnings- graviditetshormoner som lagt sig? Hur som helst, när det var som värst körde jag med vinäger och jag tycker att det hjälpte väldigt bra (1 del vinäger, 9 delar vatten). Det känns äckligt, men luktar ingenting efteråt. Det finns ju antikalkschampon också, jag har inte testat men kan kanske vara värt ett försök? Hoppas det blir bättre!

   Radera

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se