2014/02/09

Vad jag längtar efter

Berlinsommar
Jamen, nu räcker det med vinter. Ge mig en hefeweizen i en lummig biergarten, barfotaspring i parkerna och häng med bästa berlinvännerna och deras barn på Friedrichshains lekplatser. Utomhusbio, gatufester och frukost på utomhusservering. Enough med kalla regn och en Eje som varje morgon, med anklagande blick, undrar varför, varför, varför bor vi i ett så kallt land, mamma?

Att resa
Det spritter i mina resenerver. Så ini. Det beror väl mest på vintern skulle jag tro, men även på att jag, som en del av mitt jobb, surfar runt på en massa resesidor och skriver om härliga hotell och häftiga upplevelser. Och så beror det väl en del på att R kommer hem med spännande berättelser, foton och exotiska frukter flera gånger i månaden. Obs! Jag blir inte bitter och avundsjuk av detta, bara inspirerad.

Våra två veckor i Stockholm
Är lite konfunderad på bara hur jag ska få ihop jobb, dagislöshet, att ta det lugnt och träffa alla vänner jag längtar så mycket efter. Men kul ska det bli!

Palma
Jag ska dit och jobba under en helg i början av mars. Jobba = ägna mig helt och hållet åt ett drömprojekt under dagarna, äta goda middagar och dricka drinkar under kvällarna.

Komma ut i solen.
Nu. Jag gör det nu. Hej!
Barfotabarn.

1 kommentar:

  1. Men åh, vad jag också längtar till sommaren. Men det känns som att det är lite på väg nu med soliga dagar (ja, ok inte alla då) och varmare grader ute.

    Kul att du har saker att se fram emot ändå :)

    SvaraRadera

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se