2010/11/28

Tack Hanna!

Jag skrev för ett tag sen att jag ville hotta upp designen på bloggen. Det gick sådär, med typ tjugo minuters sammanhängande internetfritid om dagen (i alla fall de dagar jag går och lägger mig i tid) hann jag ingenting. Och det lilla jag lyckades ändra blev inget vidare.

Men då, mitt i alla "men åh, varför kan inte jag göra snygga sidor på två sekunder som alla andra"-tankar kom ett mail från min underbara läsare Hanna (som har bloggarna Moodboard och Inspiration pocket och som också råkar vara grafisk designer). Som en ängel från bloggosfären steg hon ner och erbjöd sig att hjälpa till med designen, sa att det skulle vara kul, inga problem.

Lyckliga jag, härliga Hanna och voilá! Nya bloggdesignen är på plats och små ändringar har gjort stor skillnad. Tycker jag i alla fall. Tusen miljoners tack Hanna, du anar inte vad din insats värmer!
Och ni andra, vad sägs? Är det inte fint?

Hanna, I owe you one.

5 kommentarer:

  1. Men Johanna, herregud vilka fina ord. Tack snälla! Och som sagt, jag är bara så himla glad över att kunna hjälpa till och att du gillar det nya uttrycket.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Den är jättefint! Och du skriver super som vanligt!

    SvaraRadera

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se