2012/03/16

Johanna och blobbarna

Jag jobbar hemifrån i dag. Min rygg ville det. Det är lite tufft just nu – därav de glesa uppdateringarna här på bloggen. Massor av jobb samtidigt som jag haltar fram på grund av gravidont, försöker styra upp flytten om några veckor och ofta ensam tar hand om sonen när han inte är på dagis. Det är många stora blobbar som ska avklaras. Energin tryter.

Samtidigt händer det mycket kul. Jag har varit på ITB-mässan (läs mer om det här), jag skriver om spännande saker, bebisen dansar i magen och i dag ska det bli 19 grader varmt ute.

Och bäst av allt. Berlin vaknar. Uteserveringarna är i full gång, parkerna fylls, människor ler och är sugna på fest. Älska våren. Särskilt våren i Berlin.

Så. Allt är bra. Allt blir bra. Ska bara se till att fixa den närmaste tiden. Mata lite högintensiv vardag i några veckor till. Och sedan flytta. Och sedan föda barn. Och sedan... Oh je, tvåbarnsmamma. Hjälp.

Som lite godis inför helgen får ni en rolig video. Den kanske i och för sig är roligast om man varit mycket i Berlin och känner igen typen, eller sig själv...  Enjoy och glad helg!

5 kommentarer:

 1. Hehe. Klippet påminner starkt om serien "Portlandia".

  SvaraRadera
 2. Lol! That video is soooo funny! Perfect with my morning coffee, good way to start the day, with laughter. So thank you :)

  As the moving day and baby day draw nearer, I wish you lots of strength and health. Happy times ahead! Xx.

  SvaraRadera
 3. Dan: Portlandia har jag inte sett - måste jag kolla in!
  Holly: You're welcome! And thank you for the strenghtening thoughts!

  SvaraRadera
 4. Kan rapportera att dom börjat sälja Club Mate i Sverige nu! toppen för den som har för stora berlincravings :)

  SvaraRadera
 5. Härligt! Tack för info Linn!

  SvaraRadera

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se