2012/12/14

En så himla bra julklapp

Ok, för er som börjar bli stressade över det här med julklappar. Ni kan ta det lugnt, jag har lösningen. Köp boken Knäckebröd – en bok om livets hårda!


Det är jag och mina vänner bagaren Olof Jönsson, fotografen Jakob Fridholm och formgivaren August Zachrisson som skapat den och boken är verkligen väldigt, väldigt fin. Inbunden i tyg, lite mjölig känsla sådär, vackra bilder och många bra recept på både knäckebrad och skorpor. Den kom för ganska precis ett år sedan och finns i de flesta bokaffärer.

Vi tyckte att alldeles för få bakade eget knäckebröd hemma – inte minst eftersom det är så lätt och går så fort att få till ett fantastiskt gott och knaprigt bröd. Och dessutom, det fanns ingen bok med knäckebrödsrecept sedan tidigare. Helt galet, med tanke på att det typ är vårt nationalbröd i Sverige. Men nu finns det en!

Boken är helt enkelt en perfekt julklapp till alla som gillar att baka, eller gillar knäckebröd. Bra va?

Slut på reklam.


4 kommentarer:

 1. Mycket fin och bra julklapp. Ska leta reda på den i Scerige. :)

  SvaraRadera
 2. Ja! Gör det! Och jag lovar, den är verkligen supersnygg.

  SvaraRadera
 3. Å vilket bra tips! Flyttar vi till Sverige köper jag den till mig själv (här går det inte att få tag på rätt mjöl ändå)

  SvaraRadera
 4. @Colombialiv: Bara det är en ju en anledning att flytta till Sverige för bövelen! (Alltså att kunna få tag på rätt mjöl, inte köpa min bok!)

  SvaraRadera

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se