2012/12/04

Ick: The tour guide


Min äldsta vänner Y och M kommer hit i helgen. Jag är så pepp! Vi har inte träffats på hundra år och när vi sågs senast var alla våra barn och män med också. Mycket trevligt, men något chittchattande om det väsentligaste oss emellan blev det knappast. Men nu! NU! Hurra!

Så nu sitter jag och detaljplanerar. Här lämnas inget åt slumpen! Visst, spontanitet är ju himla kul och så, men eftersom de är här så kort gäller det att maxa trevligheterna och få till den bästa blandningen av julstämning, sightseeing, bra mat, häng och party. Och så måste allt kännas så Berlin det bara går, så att de får med sig en skön berlinkänsla hem.

Damn. Jag kanske borde extraknäcka som researrangör. Jag går igång på det här!


2 kommentarer:

  1. Jaa har du några tips! Min bror och syster kommer och hälsar på mig till helgen och vill visa dem äkta berlin, med allt vad det nu kan innebära! Tips mottages gärna :) (är själv ny i stan så har inte så bra koll..)/katrin

    SvaraRadera
  2. Men Katrin! Dumma mig, men av någon anledning såg jag din kommentar alldeles, alldeles för sent! Hur blev helgen? Åh, jag hoppas att den blev grym!

    SvaraRadera

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se