2010/10/02

Hedrad

 Jag har fått en utmärkelse! Av fantastiskt begåvade Sara som har bloggen film-och bokbloggen Glory Box (rekommenderas varmt). Tusen tack! Jag känner mig väldigt hedrad.

Sara skriver såhär: Berlin Ick - varken en bok-eller filmblogg. Men en sjukt bra Berlinblogg som drivs av kloka, vackra Johanna. 

Åh! Gulle dig!

När man tagit emot awarden ska man:
♦ kopiera in awardbilden i din blogg för att visa att du har fått den
♦ tacka och länka till den som nominerade dig
♦ nominera sju andra bloggare och länka till dem
♦ berätta sju intressanta saker om dig själv

Ett nytt kapitel - Anneli berättar som sitt nya liv med familj i Sydney. Jättebra skrivet, väldigt mycket känna-igen-sig-faktor för mig. Trots att hon drog till andra sidan jorden och jag bara till ett nästangrannland.

Blogga i Berlin - är, precis som det låter, en blogg om livet i fantastiska Berlin. Uppdateras inte jätteofta men innehåller många tips, och fina bilder.

Moodboard - Hanna är en grafisk designer och det syns. Moodboard är supersnygg och passar perfekt för att bli inspirerad och glad - eller bara för att få vila ögonen på något vackert en stund.

Looking for Sara - Sara är en svensk tjej som flyttat till Korsika och därifrån berättar hon om sin vardag i solen. Kul, bra skrivet och härligt med en stänk av sol och glittrigt hav när berlinmörket anfaller.

Den förvånade pappan - jag har länge letat efter en schysst pappablogg och när jag hittade den här blev jag så glad! Killen som driver den påstår i sin presentation att han inte är bra på skriva - det är han visst.   

Vardag på Sicilien - bra blogg om livet på Sicilien. Innehåller mängder av fina tips för den som längtar dit (jag till exempel).

Försök inte att se så snygg ut - en kul och välskriven dagboksblogg där vi får följa journalisten Alexandra Malmqvist-Olsson. Gillar bloggnamnet!

Och så var de sju intressanta saker om mig själv. Hm... Få se nu.
1.  Jag tränar på gym och älskar det. Har alltid haft en dröm om att bli stark, riktigt stark. Hulkenstark. Det går sådär just nu.
2.  Jag stod framför teven och skrek och hoppade av desperation när Riley i favoritserien Buffy the Vampire Slayer chopprade iväg i helikoptern, ut ur Buffys liv. Snyft. Jag älskade Riley.
3. Jag har tre kloka storebröder, varav en sjunger i den fantastiska akapellagruppen Gabbehey.
4. Jag går igång nåt alldeles väldigt på saker som berör jämställdhet.
5. Jag är superfascinerad av doers, alltså människor som har det där coola drivet och gör det de drömmer om.
6. Jag är gift sen ett drygt år tillbaka. Med världens snygging dessutom.
7. I mitt tidigare liv, alltså det i Stockholm, jobbade jag med tv. Alla sorter. Nyheter, företags-tv, barnprogram, underhållning. Nu är det mest skriva som gäller, men med några tv-inhopp då och då.

Nu ska jag åka till Hackescher Markt och shoppa! Espressomaskinsprylar, på bästa kaffeprylsshopen Macchina-caffè.

6 kommentarer:

 1. Åh. Riley! Jag gillade också Riley. Blev sjukt sur när han sedan dök upp och var gift. WTF liksom?

  SvaraRadera
 2. Tack för alla grymma bloggtips!

  SvaraRadera
 3. Katta, äntligen någon som förstår min Riley obsession! Blev också sjukt sur över att han gift sig och är nog fortfarande rätt sur över det när jag tänker efter faktiskt. Asså shit, scenen när han helikoptrade iväg var nog ett av mina svåraste tv-ögonblick.

  Mia, varsego!

  SvaraRadera
 4. Tack sà mycket fòr den fina nomeneringen och att jag nu fann din blogg! Gàr rakt in i blogglistan, bloglovin...

  Nu ska jag bòrja skissa pà nya nominerade och svar.

  Tack àn en gàng!

  Kramar fràn Sicilien.

  SvaraRadera

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se