2010/12/13

Lyxklippning bokad på medveten hipstersalong

Nu när Holfeld Friseure har kommit till Friedrichshain med sina Aveda-produkter som ska vara så fantastiska unnar jag mig en klippning för 38 euro. Lite jullyx sådär.
En aning sorgligt är det förstås att det håller på att bli sådär jobbigt dyrt att klippa sig även här (normalpris på tjusigare ställen i F'hain ligger annars runt 25 euro).
Och jag vet, att boka en tid är knappast det bästa sättet att hålla priserna nere men nu råkar jag
1. ha extremt risigt hår och vara en aning desperat (ättikssprit i sköljvattnet fungerade inte för mitt kalkskadade burr tyvärr)
2. ha norpat en rabattalong på 10 euro.

Och hey, man får kopfmassage och aveda-te på köpet. Så lättköpt är jag.  Och hey igen, på hemsidan står det att de stöttar ett helt gäng välgörenhetsprojekt. I'm in.
 Och titta bara vilken känsla Herr Holdfeld har när han masserar. 

3 kommentarer:

  1. Testa de där produkterna jag skrev om! Tycker de har hjälpt ganska bra faktiskt. Ska skriva ett uppföljningsinlägg om dem.

    SvaraRadera
  2. Ja men just det! Måste testa, och ser fram emot uppföljningsinlägget.

    SvaraRadera
  3. Tja, 38 euro är fortfarande inte i närheten av de 600 spänn jag lägger på en herrklippning var 6:e vecka hemma i Stockholm. Och då är det fortfarande inte en särskilt hipp salong (även om jag är väldigt förtjust i min frisörska och hennes färdighet). Jag tror nog att du kan gå på din hipstersalong utan dåligt samvete =)

    SvaraRadera

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se