2010/12/21

Silvester silvbäster! (nyår i Berlin)

För alla er som tänker fira nyår i Berlin - bra tänkt! Det kommer att bli ett partaj som heter duga med massor av smällare och fyrverkerier. MASSOR! Fler än vad du någonsin varit med om förmodligen (så många att det kommer att vara livsfarligt att befinna sig ute på gatan mellan klockan 23.00 och 02.00, tänk på det. Livsfarligt).

Vid Brandenburger Tor blir det jättemegaparty som vanligt - i år ska inga mindre än Pol Pot, förlåt Paul Potts och Bonnie Tyler sjunga (hela programmet finns här)  - och över hela stan kommer det såklart att pågå alla möjliga fester, discon, klubbar, maskerader och technomaraton (kolla in den här sidan, och den här, massor av tips. På tyska dock).

Själv ska jag sätta på babyphonen och gå upp till grannarna. Bra mat, bra skumpa, bra sällskap och nära hem. Kan inte bli bättre. Ladding ladding. Fast först, ja just det, blir det lite jul och sånt.

2 kommentarer:

 1. Hej,
  Jag satt och googlade nyår i Berlin och kom till ditt blogginlägg, jag ser att du bor i Berlin (avundsjuk, det vill jag också!) och jag tänkte om du kunde ge lite nyårs tips. Jag och en vän ska nämligen fira nyår i år i Berlin. Vi kommer redan 28dec och stannar 1 vecka. Vi har hört att nyår ska vara magiskt i Berlin.
  Jag skulle verkligen uppskatta lite tips, var man ska vara, vad som händer (har hört att det är uppträdanden, stämmer det?)
  Du kan antingen kommentera på min blogg eller maila mig, fija483@gmail.com
  tack så mycket på förhand!

  SvaraRadera
 2. Underbart party vid Brandenburger Tor. Jag såg det på tv. Med Scorpions kl 12! Storslaget! Skulle gärna vilja låna din bild av Brandenburger Tor som du visar här på din blogg... Mvh från Lund

  SvaraRadera

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se