2011/04/17

Äntligen vardag.

Så var man här igen. Skönt. Och som vanligt efter en vistelse i Sverige är vi helt slut. Men, som vi konstaterade i går över ett glas vin på favoritkvarterskrogen Mio – hellre vara trött efter semestern och komma tillbaka till det lugna, sköna vardagslivet där vi kan vila upp oss än tvärtom. Ganska lyxigt att vi har det så faktiskt.

Mio

Här är det grönt och vår och det har jag firat med en första balkongfixinhandling (det brukar bli ett gäng). Lovely! Det blev Toom i år igen, ett av alla bygg- och trädgårdsställen som finns i den här stan. Ganska bra affär. Har det mesta, liksom.
Mycket kryddor.

Mitt sällskap behövde lite badrumsgrejer också och på toalettavdelningen blev jag påmind om ett omslag till ett duschförhänge som jag sett någon gång förut men sen glömt bort. Kolla in det!  Sexistisk, absolut. Men den stora frågan är varför de ens har bemödat sig om att också visa en gubbe i sextioårsåldern, i badbyxor? Tror tillverkarna att det är mer okej att ha en naken ung tjej på största bilden då kanske? Märkligt.

Tyskland.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se