2012/10/30

Happenings

                                                                                                                                                   
Det känns som att vintern är nära nu. Kallt och regnigt, löven nästan helt nertrillade. I morse var Ejes byxor genomblöta redan innan vi kommit fram till kita (ja, jag ska beställa galonisar till gossen. Stackars barn) och i kapprummet var det rena rama mingelfesten med alla föräldrar som klädde av barnen lager efter lager med kläder. De snabba lämningarnas tid är förbi, avklädningen tar sin lilla stund.

Jag och Isa har mest varit inne i dag och njutit av att inte ha en enda liten grej inbokad. Ingen lunchdejt, ingen fika, inga besök. Det behövdes efter den här månaden, kan jag säga. Oktober har verkligen bjudit på en kaskad av sociala evenemang. Sverigebesök, 60-årsfest, gäster här i Berlin i flera omgångar, jobbgalej och ovanligt många luncher, parmiddagar och fikadejter. Väldigt trevligt alltihop, men ack. Man blir ju trött. Jag har ju dessutom jobbat en hel del också.

Synd med tröttman, nu hade det varit bra att vara fit for fight. Åtminstone till helgen, då händer det massor här. Porrfilmsfestivalen har jag redan missat (höhö, as if) men kolla in den här listan:

Nacht und Nebel – kulturfestival i Neukölln. Bara på lördag!
Berlin unplugged – musikfestival 
In-Edit – musikfilmfestival
Freischwimmerfestival – teater och performancekonst av unga konstnärer. 
Europeiska fotografimånaden – fotofestival. Pågår ett bra tag till dock. 
BeMuDa – festival med fokus på elektronisk musik. 
JazzFest Berlin – precis vad det låter som. 

Vi kanske får ringa barnvakten ändå.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se