2011/06/16

Wochenende

Snart är det fredag och då ska jag vara ledig från kontoret. IKEA väntar (och vi som lovat oss själva att vi inte skulle köpa mer till hemmet nu. Behöver inget mer. Trodde vi. Nåväl). Sonen ska få en lekmatta. Tar ett djupt andetag redan nu för att orka Europas största, som ligger närmast.

Kanske hinner vi med lite glasögonletning efteråt. Jag har behövt nya i snart ett halvår men lyckas aldrig hitta tid till att leta efter bågar. Jag hoppas på att det ska finnas några fina här, det är en bra butik i Prenzlauer Berg med många schyssta märken. Men dyra tyvärr (riskabelt när man har en tvååring som gillar att bryta av saker). Suck.

Och sen, och SEN, ska vi åka båt. Äntligen, efter snart tre år blir det Berlin från vattnet, yay! Visste ni att Berlin har fler broar än Venedig? Åh, vad lovely det ska bli. Med goda vänner dessutom.

Och efter det kommer lördag (vink, vink Rebecka Black) och kanske, kanske ger vi oss ut i buschen. Vi vill bada. I en sjö. Men vi får se, det beror på vädret. Är det dåligt skulle vi kunna bege oss till World Press Photo-uställningen som öppnar i Willy-Brandt-Haus i Kreuzberg i  morgon. Alltid intressant och inspirerande. Och förmodligen rätt otäckt.

Söndag: Loppis. Fika. Slöa. Leka. Typ så förmodligen.

Slut på meddelande.

De gamla. Ihoptejpade och med fel styrka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se