2011/06/23

Väldigt mycket kul coming up

Men, asså, nu händer det så mycket här i helgen att jag blir helt rådvill. Vad ska jag välja? I morgon är allt spikat, det blir först ett efterlängtat hamambesök (med sabunlamabehandling, oh yes) och efter det midsommarfest i närheten av Mauerpark. Men lördag! Gosh, vad ska jag göra på lördag?
Detta är vad jag har att välja mellan.

Yogafestival. Jag har alltid drömt om att bli en sån där yogi, åka till indiska retreats och kunna meditera i en hel timme och grejer. Faktiskt. Hittills går jag bara någorlunda regelbundet på gymyogan, men i helgen har jag chansen - yoga hela dagen! Flera pass på raken! Det är ju helt klart en bubblare.

Berlin del mar performancefestival. Vet inte så mycket om den men har hört från flera håll att den ska vara bra. Ibland är det roligast att inte ha så mycket koll. Mer överraskning då.

Christopher Street day. Stötta homo, bi, trans- och  intersexuellas rättigheter i glittrigaste demonstrationen ever. Runt en miljon människor kommer att vara där. Mäktigt bara det. Men med en tvååring? Låter farligt, tappabortriskmässigt. Synd.

Türkiyeee. Tysk-turkisk musikfest på Görlitzer Ufer. Partaj, god mat och mycket musik. Hur trevligt låter inte det? 

Har jag missat något nu? Förmodligen en hel del. Kanske lika bra. Velandet fortsätter.

2 kommentarer:

  1. Bind fast tvååringen i vagnen (med hörselskydd) och välj CSD!

    SvaraRadera
  2. Får bli nästa år! Då kanske tvååringen tycker att det är lite roligare också.

    SvaraRadera

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se