2013/12/09

Freundinnen

Jag har en så himla bra helg. Jag vet, det är måndag i dag, men det känns som att helgen fortsätter eftersom Sara och M fortfarande är här och vi snart ska åka upp i tv-tornet och äta apfelstrudel.

Att umgås med sin bästa vän sedan typ alltid är som att badda själen med bomull. Jag och Sara har verkligen inte hunnit ses särskilt mycket alls de senaste åren – och det beror inte bara på att vi flyttat utomlands. Jobb och barn och livets krokighet har också hjälpt till. Jag har saknat henne massor. Hänget liksom. 

Men nu är hon här. Så innerligt glad för det.

By the way. Sara har skrivit tre böcker som är helt fantastiska. Har ni inte läst dem så gör det nu. Och för er som hellre läser på tyska (eller vill ge boken till en tysk i julklapp) så finns de auf deutsch också. Och på typ 25 andra språk.

By the way 2: I går var vi på Cookies Cream, en vegoresto som är sehr gömd pga sehr hipp. Och sehr bra. Läs mer om den i Citykollen.

16 kommentarer:

 1. Vad härligt ni verkar ha det! Får mig att längta efter min bästa vän hemma i Sverige! Tur att det snart är jul och hemresa väntar.

  Hälsa gärna Sara från mig och tacka för två härliga läsupplevelse. Jag plöjde verkligen hennes två första böcker, slukade dom verkligen. Hennes sätt att skildra tonåringars känsloliv är verkligen något extra, tycker jag. Plus att hela konceptet är en cool idé vars uppkomst jag mer än en gång funderat över. Hur kom hon på hela grejen, liksom? Tredje boken ska jag läsa under julen, ser fram emot det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, jag ska hälsa! Och jättekul att höra att du gillade böckerna! Jag älskar dem också (och är så stolt och glad och lycklig över att det går så bra för dem att jag blir helt gråtig och bara jag tänker på det. Dream come true och så jäkla välförtjänt).

   Radera
  2. Det måste vara fantastiskt att få sådant gensvar på sina böcker. Stort grattis till dom!

   Radera
 2. Ber om ursäkt för mitt urusla språk i föregående kommentar. Upprepningar och stavfel. Jag skäms. Jag har varit inomhus i 7 dygn med 3 sjuka barn. Får kanske skylla på det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch då. Tycker att det var väldigt välformulerat efter hel vecka hemma med sjuka barn. En annan kan knappt stava till hej efter ett sånt maraton.

   Radera
  2. Nä, det tar rätt hårt på en. Min man tittade förskräckt på mig i fredags när han kom hem från jobbet och yppade något alldeles fantastiskt romantiskt. "Du ser psyksjuk ut".

   Radera
  3. Mäh! Hoppas att han tappade upp ett bad åt dig, stoppade ungarna i säng och lagade mat till dig efter det! Skickar en kram och hoppas att alla är friska nu.

   Radera
  4. Lite speciell humor från hans sida. ;-) Han är en omtänksam make och pappa, även om jag inser att det kanske inte lät så när jag skrev det där...

   Radera
  5. Ja men då så. Då är alles gut!

   Radera
 3. Men så härligt med bästishäng sådär. Jävlar vad jag saknar sånt.
  Bra för dig! Och roligt är det att Saras böcker fullkomligt tar över mitt Instagramflöde. ALLA verkar älska dom. Heja heja!

  SvaraRadera
 4. Tack för tipset! Jag har varit nyfiken på de här böckerna länge och nu blir jag ännu mer sugen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Du har något härligt framför dig! De är verkligen helt fantastiska. Otroligt spännande, välskrivna och en så jäkla fin (och plågsamt på pricken) beskrivning av hur det är att vara tonåring och bli vuxen. Läs dem!

   Radera
 5. två duktiga o vackra kvinnor, härligt att läsa om er...
  o du har ju verkligen världens vackraste ögon !!!
  :-))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad jag tänkte skriva. Sant, båda sakerna!

   Radera

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se