2011/01/05

Jakten på kontorsplatsen - del 4

Jag sitter på det mysiga kafét Aunt Benny och jobbar. Så lugnt och skönt och väldigt goda grejer här. Arbetsro helt enkelt och ett mycket bra coffice. Men faktum kvarstår, jag måste skaffa ett kontor. Det är helt tvärt totalt absolut omöjligt för mig att arbeta i vårt hemmakaos och det är inte alltid det funkar att ta med sig jobbet till ett kafé. Kastanienalleekontoret sket sig (det kändes efter mycket övervägande som lite för långt bort ändå. Varenda arbetsminut är guld värd nuförtiden) men nu ska jag förhoppningsvis snart titta på några ställen här i F-hain istället. En vacker dag kanske det blir något. Håll tummarna.


5 kommentarer:

 1. Jag hittade ett perfekt i Prenzlauer Allee! Nästan första försöket...jag kanske stal din tur. Keep em eyes open!

  SvaraRadera
 2. Härligt att höra Purestart! Då finns det hopp.
  Sara: Tack!

  SvaraRadera
 3. Hoppas verkligen du hittar något snart så du slipper belasta hemmet med allt arbetsmaterial. Hur går det med bostadsjakten förresten? Ni skulle väl kika efter större.
  Eller, en sak i taget kanske...

  SvaraRadera
 4. Hanna, det är snarare tvärtom - hemmet belastar mitt arbete med allt hemmetmaterial (tvätt, leksaker, disk, mer leksaker...)! Och jo, nog tittar vi lite efter något större, eller åtminstone lite mer praktiskt, men det är ingen brådska med det och får ta den tid det tar. Hittar jag ett kontor snart så kommer det ju att fungera bättre att bo kvar också. Hoppas, hoppas!

  SvaraRadera

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se