2013/05/25

Fotbollslandet

I dag är det final i Champions League mellan Bayern München och Dortmund. Hade det inte spöregnat i Berlin hade vi räknat med en högljudd kväll här i Friedrichshain. Hela vår gata kryllar av barer som visar matchen på storbildskärm, ett av dem är till och med ett inofficiellt Bayernställe.

Kanske bäst ändå att parkera bilen någon annanstans. 


4 kommentarer:

 1. Hej Johanna!

  Jag vill bara tacka för de restaurang-tips jag fick för några veckor sedan inför vår Berlin-vistelse. Eftersom vi inte bott i just Friedrichschain förut så var det guld värt att få några bra tips, och alla var väldigt bra!

  Utöver dina tips så blev även Cafe Datscha och Dirty South (som jag vill minnas att jag läst om här nån gång) två favoriter. För att inte tala om Eispiraten så här i glasstider! :)

  Återigen, tack så mycket!

  Mvh,
  Finowstrasse-Johan

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du gillade mina tips! Och ja, Datscha är grymt. Dirty South också, men kanske ändå mest för drinkarna : )

  SvaraRadera
 3. Absolut, till Dirty South går man mer för drinkarna än för maten! Sen var det inte alls förknippat med något lidande att äta deras quesadillas medan man botaniserade i drinkutbudet. :)

  SvaraRadera

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se