2011/03/01

Jakten på kontorsplatsen ÄR SLUT!

Jaaaa! Jag har ett kontor! I dag skrev vi under. Som jag har längtat efter den här dagen, det känns nästan overkligt. Inget mer vada genom leksaker för att komma fram till mitt skrivbord, inget mer städa en halvtimme innan jag kan börja jobba. Nu blir det struktur på livet, jobbet, familjen - allt! Yeay! Och vår pojke får ett eget rum, bara det är ju alldeles formidabelt bra.

Och i sann Johanna-anda har jag ju såklart inte bara gått och hyrt mig en liten beskedlig skrivbordsplats någonstans. Nädå, jag och min kumpan K har startat ett helt jäkla frilanskontor! Hurra! På en mycket trevlig adress i hjärtat av Friedrichshain dessutom (säkra källor har berättat att det dessutom snart ska öppna en delikatessaffär mittemot. Finemang).

Än så länge är vi tre personer som alla jobbar med kommunikation på något sätt som ska dela på stället men vi vill gärna ha en fjärde. Så är du sugen på trevliga jobbarkompisar och ett ljust och härligt kontor är det bara att hojta till.

Det här kommer bli helt wunderschön, världens bästa arbetsplats. Lycka!

6 kommentarer:

 1. Åh vad skönt! Stort grattis! Så det kanske är Berlin som ska vara nästa anhalt... ;) Lycka till med jobbandet nu, utan leksaker! :)

  SvaraRadera
 2. Åh, men vad härligt att äntligen få ordnat upp lite :) Om du har en plats över nästa sommar efter min examen så tar jag den ;)

  SvaraRadera
 3. Tack båda! Och resesnack, bara att säga till när det är dags. Man vet aldrig!

  SvaraRadera
 4. Åh fantastiskt! Gud så härligt att få flytta in alla grejer och göra sig hemmastadd (kontorstadd?).
  Stort lycka till och hoppas vi kan ses snart.
  Kram H

  SvaraRadera
 5. Congratulations som Cliff Richard en gång sa! =)

  http://www.youtube.com/watch?v=jZGTNUQELiE

  SvaraRadera
 6. Tack Hanna! Och yes, hör av dig när du kommer hit nästa gång!

  Purestart - vad fint! Ett Cliff Richardsgrattis liksom, helt lovely!

  SvaraRadera

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se