2012/01/15

Sverigedagar

Några dagar i ett snöigt och kallt Stockholm. Lovely, lite vinter sitter faktiskt inte fel. I Berlin har det än så länge bara varit höst.

Här är det sprängfullt av spännande intervjuer, familjeträffar och vänner (aldrig tillräckligt många vänner dock, så många jag vill träffa). Och så snart, releasemingel för knäckeboken, yay! Jag har äntligen fått se boken alldeles på riktigt, var och hämtade några ex på förlaget häromdagen.  Den är finare än jag någonsin hade föreställt mig, jag är så stolt, och det var banne mig på tiden att jag fick se den. Men så är det ibland när man bor i ett annat land.

Och apropå det. Jag är så enormt lycklig och tacksam över mitt jobb. Att jag har så förbaskat roligt hela tiden (nåväl, nästan). Att jag på jobbet får göra allt från att hitta på nya artikelidéer till att skapa fina böcker, testa recept och prata älsklingsbröd, möta massor av intressanta och inspirerande människor och sedan skriva om dem. Få betalt för att knåpa med ord och formuleringar, det ni! Bonusen att jag dessutom till stor del kan göra det från Berlin gör inte saken sämre. Internet alltså, älskade fluga, må du aldrig flyga bort.

Här är förresten några länkar till ett av alla de inspirerande jobb jag har gjort den senaste tiden. Det här var till den fina tidningen Shortcut.
Intervju med Johanna Koljonen – allmänt cool person och en av de som drog igång #prataomdet.
Intervju med Daniel Mendoza – grundare till tidningen Good News Magazine
Intervju med Molly Ränge – initiativtagare till det balla konceptet Lunch Beat. 

Våra knäckeböcker.

2 kommentarer:

  1. grattis till boken igen och till de jätte fina intervjuerna! kram
    ps. det snöar i Berlin idag faktiskt

    SvaraRadera
  2. Åh gör det? Hurra! Då kanske sonen får använda sin nya släde i år ändå!

    SvaraRadera

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se