2012/07/26

Hot hot hot

Det är hett här. Att vara ute känns som att gå runt i smör som stått i solen en hel dag. Allt går långsamt. Inte för att vi tar det lugnt på något sätt, tvärtom. Min bror och hans sexåring är här på besök så det är full aktivitet. Fast i smörvadartempo då.

I går var vi på fina barnmuseet och pysselstället Mach Mit! och klättrade i labyrint (mycket smart att gå dit en dag när ALLA andra är på stranden. Förmodligen. Vi hade nästan hela stället för oss själva. Har förresten skrivit om museet tidigare, här) och senare i dag ska vi på grillpartaj med alla barnen. Kanske blir det lite duschplasklek på Boxi innan dess. 

I morgon måste vi nog följa strömmen och ta oss till något vatten. Jag älskar värme och vackert väder, men att vara mitt i en storstad utan tillstymmelse till fläktande vattenvindar när det är såhär varmt är plågsamt. Tur att sverigesemestern vid havet inte är långt borta nu. Ungefär såhär känner vi oss allihop just nu.
3 kommentarer:

  1. Pust! Det var så här jag misstänkte Berlin sommaren skulle se ut och flydde till Sthlm hehe. Nädå, men förstår hur ni har det, Stockholm är ju lite åt andra hållet - för många vattenvindar. Men det kommer ni gilla. Kram!

    SvaraRadera
  2. Jo. Berlin är härligt men minst en dos sverigesommarvattenvindar om året behövs.

    SvaraRadera
  3. Låter skönt med havssemester!

    SvaraRadera

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se