2012/11/05

Trassligt


Så passerade ytterligare en helg i vårt Berlinliv. Jag var ensam med barnen och vi tog det lugnt. Målade, gjorde chokladbollar, byggde tågbana, band ihop vår lägenhet med ett väldigt långt snöre som Eje hittade längst in i en låda. 

Och så gjorde vi Friedrichshains loppisar, RAW och den på Boxi. På riktigt, som riktiga loppisproffs.  Vi kom ut tidigt, var där när stånden byggdes ihop och grejerna packades upp. Det lönade sig, jag hittade en fin gammal kista att ha barnens vinterkläder i och Eje en snabb racerbil. Han letar alltid efter racerbilar. 

I veckan är R hemma med Isa så jag ska jobba en hel del. Och just det, i morgon är det dags för årets Lanterneumzug. Ska nog faktiskt försöka pyssla ihop en lampa till gossen i år, det gick ju sådär förra året.

4 kommentarer:

  1. Åh varåt vad bra att du redde ut varför barnen går runt med dom där. Jag har bara stått och nickat medan Kita pratat om det. Mitt barn har gjort sin på Kita, jag slapp alltså den pressen.

    SvaraRadera
  2. Haha, glad att jag kunde hjälpa till!

    SvaraRadera
  3. Älskar din blogg. Läsande här ger samma lycka som att promenera längs gatorna i Prenzlauer. Borde skrivas ut som recept till sökare.

    SvaraRadera

Follow JohannaPaues on Twitter Resor
Toppblogg.se